Ще одна опорна школа з’явиться в Івано-Франківській ТГ!!!

Дата: 05.07.2021 11:50
Кількість переглядів: 1735

Сьогодні відбулися громадські слухання щодо створення опорного закладу Бірківський ЗЗСО І-ІІІ ст ім.Тараса Шевченка та двох філій за участю начальника Відділу освіти, культури, молоді та спорту Івано-Франківської селищної ради Наталії Лялюк, депутатів Івано-Франківської селищної ради Богдана Кулеби, Ростислава Чернецького та Марії Бачинської, фахівців з питань освіти Галини Каліцінської та Наталії Грицан з педагогічним колективом, громадськістю.

Наталія Лялюк зазначила: «Створення опорного закладу- це додаткова можливість покращення якості освіти на всіх рівнях, можливість залучення додаткових коштів.». Учасники освітнього процесу матимуть змогу тісніше комунікувати, розвивати свій потенціал.

Галина Склим-Бас: «Для працівників філій - це можливість бути учасниками методичних об’єднань, семінарів та конференцій.»

Діти матимуть змогу брати участь у загальношкільних заходах, святах, частіше спілкуватимуться зі своїми ровесниками, матимуть доступ до комп’ютерних технологій.

У сучасному світі головним є вміння спілкуватися та швидко знаходити рішення. Тому діти, які навчаються в маленьких класах, матимуть змогу конкурувати, сперечатися, дискутувати та знаходити правильні рішення.

У Бірківському закладі є така можливість, адже заклад новий, перспективний.

У керівника закладу буде можливість приймати правильні управлінські рішення, відстоювати своїх вчителів та робити освіту ще кращою у нашій громаді.

Педагогічному колективу було представлено новообраного директора Бірківський ЗЗСО І-ІІІ ступенів імені Тараса Шевченка Анатолія Лінника.

Депутати оглянули матеріально-технічний стан школи.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь