Івано-Франківська селищна рада
Україна, Львівська область, Яворівський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Інформація про відведення території під кладовище в смт.Івано-Франкове

Дата: 28.07.2021 11:25
Кількість переглядів: 1648


 

Івано-Франківською селищною радою протягом грудня 2020 року по квітень 2021 року було погоджено в Міністерствах проект розпорядження Кабінету Міністрів України Про вилучення, передачу у постійне користування та комунальну власність земельної ділянки із зміною цільового призначення’’ для розміщення селищного кладовища площею 2,2522 га (кадастровий номер 4625855350:02:000:0001), що передається комунальному підприємству ‘’Благоустрій-Янів’’.

Погодження по всіх Міністерства даного проекту розпорядження Кабінету Міністрів України отримано без зауважень. Львівська обласна державна адміністрація подавала даний проект розпорядження з висновками Міністерств на розгляд Кабінету Міністрів України для прийняття розпорядження.

28 квітня 2021 року було прийнято Закон України № 1423 – ІХ “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, щодо вдосконалення системи управління та дерегуляції у сфері земельних відносин” згідно з якими повноваження, щодо розпорядження землями лісового фонду перейшли до обласних державних адміністрацій.

На виконання даного Закону України № 1423 – ІХ  від 28.04.21 року Івано-Франківській селищній раді знову була поставлена задача щодо отримання погодження всіма Міністерствами, але вже проекту розпорядження Львівської обласної державної адміністрації “Про вилучення, передачу у постійне користування та комунальну власність земельної ділянки із змінною цільового призначення’’ для облаштування кладовища.

Висновки Міністерств

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь