Івано-Франківська селищна рада
Україна, Львівська область, Яворівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЩОТИЖНЕВА НАРАДА

Дата: 28.07.2021 11:56
Кількість переглядів: 1649


Фото без опису


Під час щотижневої наради традиційно підвели підсумки виконаної роботи та проаналізували низку актуальних для громади проблем.

Наразі організовуємо конкурс на заміщення вакантної посади керівника ЦНАПу. Також плануємо прийняти на баланс селищної ради водопровідну мережу населених пунктів громади. Відтак, обговорили впорядкування механізму водопостачання, розрахунку тарифів та інвентаризації водогону.

Заслухали ситуацію щодо переведення земель Лісотехнічного університету в комунальну власність селищної ради. Ділянки плануємо використати для облаштування кладовища. Оскільки у земельному кодексі змінився порядок передачі землі, процес потребує додаткового часу та зусиль.

Також йшлося про не менш важливі питання соціально-економічної програми нашої громади. Інформуємо, що цими вихідними відбудуться збори у селах Мальчиці та Озерське.

Перевірили виконання проектно-кошторисної документації на об‘єктах, які реалізовуємо в громаді. Нагадаємо, що у планах - завершення будівництва підвідної газової труби до села Лозино.

Визначили перелік сімей, яких необхідно забезпечити дровами на зиму. Крім того, заслухали ситуацію щодо закупівлі щебеню та затвердили відповідальних осіб.
450Фото без опису

Резюмуємо нараду приємною новиною - цього тижня очікуємо встановлення нової вишки для роботи комунального підприємства. А через тиждень маємо отримати два сміттєвози, що суттєво спростить прибирання та ліквідацію сміття у селах Івано-Франківської ТГ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь