Івано-Франківська селищна рада
Україна, Львівська область, Яворівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Збори мешканців у селі Ямельня

Дата: 10.08.2021 20:25
Кількість переглядів: 1635

Фото без опису

 

У неділю, 8 серпня, провели збори мешканців у селі Ямельня. Перед тим, як обговорити актуальні проблеми, селищна голова Ірина Перун прозвітувала про вже виконану роботу. Зокрема, стосовно ремонту центральної дороги, проведення вуличного освітлення вулиці Горинна та чистки канав.

Також довела до відома жителів, що планується невдовзі провести капітальний ремонт даху в місцевій школі, який роками в жахливому стані. На сьогодні підготована ПКД, проведено експертизу і виділено 753 тисяч грн на роботи.

Крім того, обговорили ряд земельних питань, довели до відома людей, що плануємо розробляти квартали під забудову в урочищі «Підболоття» з компенсацією за городи, якими користуються жителі, та квартал забудов під дачне будівництво «Бабина Гора». Обрали ініціативну групу у складі Пестуха Василя, Демчишин Наталі та Шмагало Оксани, яка контролюватиме весь процес.

Довели до відома людей про ситуацію з водопостачанням. Нагадаємо, «Львівводоканал» хоче передати нам на баланс усі водогони, які є у неналежному стані. В подальшому необхідно буде укладати договори на встановлення лічильника в кожному господарстві. Частину використаної води Львівська міська рада обіцяє компенсувати.

Проблем в селі є достатньо, і тільки спільними зусиллями зможемо їх вирішити. Термінового ремонту також потребує вулиця Нова. Окрім того, потрібно провести вуличне освітлення.

До слова, наголосили жителям про важливість укладання угод на вивезення сміття з «Санком-Львів» . Це єдиний спосіб навести порядок зі сміттям, і це напряму залежить від кожного домогосподарства, як і обкошування трав навпроти своїх будинків.

Також люди клопочуться про належний вигляд місцевої церкви, просять допомогти їм у цьому. Наш обов’язок - відновити святиню.

Також запланували провести наступні збори в селі 26 вересня. Отож, до роботи!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь