Івано-Франківська селищна рада
Україна, Львівська область, Яворівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЩОТИЖНЕВА НАРАДА

Дата: 17.08.2021 10:11
Кількість переглядів: 1492

Фото без опису


Провели традиційну апаратну нараду. Керівники відділів прозвітували про виконані роботи та визначили завдання на поточний тиждень.

Зокрема, обговорили розроблення генерального плану селища Івано-Франкове, щоб в подальшому робити планування території селища. Нагадаємо, це найбільш важливий і принциповий документ щодо розвитку населеного пункту. Завданням генплану є також максимальне збереження цінних рис і особливостей існуючих забудов, історичних пам`яток, цінних природних ділянок, водних об’єктів та рослинного світу. Івано-Франкове – центр нашої громади, тому маємо першочергово впорядкувати його територію.

Інформуємо, що готуємо тендерну документацію для оголошення закупівлі робіт для капітального ремонту покриття даху початкової школи в селі Ямельня та неврологічного відділення Івано-Франківської районної лікарні №2. Також оголосили тендер на закупівлю капітального ремонту покриття даху в школі села Домажир та капітального ремонту школи в селі Лозино. Плануємо здійснити ремонт санвузлів в Порічанській школі.

Окрім того, цього тижня комісія здійснила перевірку шкіл до початку навчального сезону, зокрема, стан харчоблоків. До слова, закупили обладнання для харчоблоків: холодильники, мікрохвильові печі та електроплиту.

Відділ ЖКГ впорядковує документацію газопроводів в селі Лозино. Так, триває заміна ламп вуличного освітлення в Івано-Франкове та коригування світлового дня у Верещиці та Лелехівці. Триває процес розширення меж кладовища в Івано-Франковому, в подальшому буде встановлено новий паркан.

Продовжуємо аналізувати стан водогонів в селах, найбільш проблемні мережі в Мальчицях та Ямельні.

Нагадаємо, триває прийом документів для виплати одноразової допомоги на придбання навчального приладдя дітям шкільного віку. Також плануємо виплатити одноразову допомогу родинам загиблих учасників АТО| ООС до Дня незалежності та забезпечити дітей малозабезпечених сімей фруктами.

Селищна голова Ірина Перун вкотре наголосила на необхідності вакцинації, особливо ж для освітян, оскільки незабаром розпочнеться навчальний період, а здоров’я дітей - в пріоритеті. Станом на сьогодні в нашій громаді вакциновано 99 працівників закладів освіти.

З приємного - готуємось до святкування Дня Державного Прапора України та 30-ї річниці Незалежності України, вже визначили план організаційних робіт.

Також анонсуємо, що незабаром в нашій громаді відбудеться відкриття Народних домів в селах Жорниська та Ямельня після капітального ремонту, в межах «Культурно-мистецьких фестин Янівщиною» до 30-річниці Незалежності України.

Нагадуємо, у громаді триває подворовий обхід приватних домоволодінь з метою збору інформації по господарському обліку для наповнення бази Домгосп.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь