Івано-Франківська селищна рада
Україна, Львівська область, Яворівський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Запрошуємо долучитись до Всесвітнього дня прибирання

Дата: 16.09.2021 09:32
Кількість переглядів: 1659

Оголошено конкурс серед закладів загальної середньої, позашкільної освіти в 24 областях України на найактивніших учасників Всесвітнього дня прибирання.

 «Правила прості! Потрібно опублікувати анонс проєкту з закликом приєднуватися на інформаційних ресурсах навчального закладу, взяти участь та реалізувати активності в межах Всесвітнього дня прибирання з 1 по 18 вересня, підбити підсумки та заповнити результати в онлайн анкеті за посиланням: https://cutt.ly/JWb2ZI8 до 25 вересня 2021 року включно», – зазначила Юлія Мархель, голова організаційного комітету Всесвітнього дня прибирання в Україні.

Робіть фото до і після акції, публікувати в соціальних мережах з хештегами #побачивприбери #worldcleanupday #schoolrecyclingworld #letsdoitukraine відмічати @schoolrecyclingworld.

Переможців та найактивніших індивідуальних учасників прибирань визначать вже 1 жовтня 2021 року на сайті та в соціальних мережах School Recycling World.

Детальніше про умови участі можна дізнатися у Положенні за посиланням: https://cutt.ly/nflKgaR.

Усі заклади освіти, що подадуть результати проведення акції, отримають онлайн подяки за участь, найактивніші учасники – дипломи та смачні подарунки, а перша трійка шкіл-лідерів, що приберуть найбільшу кількість сміття, здадуть найбільше відходів на переробку та школярі якої будуть найактивнішими, виграють комплекти крісел-мішків для шкільних приміщень.

Організатори конкурсу – Міжнародний молодіжним рух «School Recycling World» спільно зі Всеукраїнським молодіжним рухом «Let’s do it Ukraine» за підтримки Міністерства освіти і науки України, Українського державного центру позашкільної освіти, Національним еколого-натуралістичним центром, компанії PepsiCo Україна.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь