Івано-Франківська селищна рада
Україна, Львівська область, Яворівський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Апаратна нарада

Дата: 12.10.2021 09:38
Кількість переглядів: 2351

Селищна голова Ірина Перун провела традиційну "понеділкову" нараду з керівниками структурних підрозділів та комунальних закладів селищної ради. Присутні прозвітували про виконані роботи за минулий тиждень та визначили завдання на поточний.

Традиційно одним із перших було обговорено питання щодо стану епідемічної ситуації та запобігання поширенню на території громади коронавірусної хвороби COVID-19.

За інформацією керівника Івано-Франківської районної лікарні Миколи Кудрича кількість хворих на коронаровірусну інфекцію зростає, станом на сьогодні понад 90 осіб є хворими, серед них багато дітей.

Обговорили хід капітального ремонту шкільного даху в селі Домажир та даху неврологічного відділення Івано-Франківської лікарні. До слова, планується капітальний ремонт шкільного даху в селі Ямельня та приміщення бібліотеки в Страдчі. Також на стадії завершення капітальний ремонт покрівлі адмінбудівлі в Лозино.

Окрім того, триває ремонт центральної дороги у селі Великополе, з укладанням нового асфальтного покриття.

Наступною обговорювали тему благоустрою сіл, яка є однією з пріоритетних. Аварійні дерева, кількість яких в нашій громаді є досить значною, вуличне освітлення, грейдерування доріг- головні напрямки роботи комунального підприємства.

Важливими питаннями які обговорювались на нараді підготовка до опалювального сезону та газифікація села Лозино.

Триває реалізація мікропроекту по облаштуванні спортивно-ігрового майданчика в селі Страдч, а також неве будівництво спортивного майданчика зі штучним покриттям в селі Зелів.

Обговорили також хід підготовки до відзначення державних свят - Дня козацтва та Дня захисника України.

Нагадаємо, що завтра, 12 жовтня, у відпочинковому осередку «Верещиця» проходитимуть козацькі забави за участі дітей нашої громади. А в середу, 13 жовтня, у селі Великеполе у місцевій криївці отець Назарій Дадак відслужить панахиду. Запрошені отці , учасники АТО, представники місцевої влади та військовий дитячий оркестр.

По закінченню наради селищною головою було взято на контроль найважливіші питання, надані відповідні доручення та рекомендації щодо їх виконання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь