Івано-Франківська селищна рада
Україна, Львівська область, Яворівський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Апаратна нарада

Дата: 09.11.2021 11:34
Кількість переглядів: 2099

Коротко про підсумки апаратної наради. Отож, традиційно керівник Івано-Франківської районної лікарні Микола Кудрич доповів про стан епідемічної ситуації на території нашої громади. За його словами, кількість хворих на коронавірусну інфекцію зростає - станом на 8 листопада зафіксовано 271 активного хворого, серед них - 17 дітей. До слова, з початку вакцинальної кампанії щеплено 6 037 мешканців. Нагадуємо, що вакцинація - це найефективніший спосіб захисту від інфекційного захворювання. Тому закликаємо бути відповідальними та берегти своє здоров’я та своїх близьких.

Окрім звітів, обговорили низку актуальних питань з життя громади.

Йдеться про важливі освітні питання, зокрема, про початок опалювального сезону в навчальних закладах, який розпочався у всіх школах, окрім Івано-Франківського ЗЗСО І-ІІІ ст. ім. Івана Франка. Станом на 8 листопада опалювальний сезон перебуває під загрозою зриву, чим унеможливлює забезпечення навчального процесу в закладі. Причиною цього є те, що ТзОВ «Енергія-Тепловодосервіс» не може подавати теплову енергію через відсутність підписаної ТзОВ «Газопостачальня компанія»Нафтогаз-Трейдинг» угоди на постачання природного газу для виробництва теплової енергії. Керівництво селищної ради звернулось до усіх відповідних інстанцій щодо вирішення цієї важливої проблеми. Сподіваємось, що дану ситуацію до завершення поточного тижня вдасться вирішити.

До відома, навчальні заклади нашої громади забезпечено дровами. Також є необхідсть в забезпеченні дровами одиноких мешканців та тих, які опинились у важких життєвих обставинах. Працюємо над цим.

Обговорили перебіг капітального ремонту вулиці Залізничної в Івано-Франковому. Дуже прикро, що місцеві активісти перешкоджають роботам, які тут тривають. Мешканці даної вулиці досить довго чекали цього ремонту, тому подумайте в перщу чергу про них, а не показуйте свої амбіції. Ми, як представики громади, робимо все від нас залежне, щоб покращувати благоустрій нашої громади.

Під час наради проаналізували низку питань у сфері ЖКГ. Це газифікація села Лозино. Хочемо наголосити, що перебіг ремонтних робіт по підвідному газопроводі вже на стадії завершення. Рзуміємо, що це питання для людей є вкрай важливим. Робимо все можливе, щоб завершити роботи і по внутрішньому газопроводу. Ситуація склалася непроста. Роботи, які мали вже давно бути завершенні, зупинились через недобросовісних виконавців.

Нагадаємо тривають роботи з облаштування майданчика зі штучним покриттям у селі Зелів.

Активно продовжуємо працювати задля покращення життя громади. Плануємо впорядкування території для розміщення нового ринку в селищі Івано-Франкове.

Приємним завершенням наради стало вручення селищній голові посвідчення щодо підвищення кваліфікації у сфері цивільного захисту, яке передав в.о начальника відділу паспортного та військового обліку Руслан Іващишин. Нагадаємо, що Ірина Михайлівна успішно пройшла начання у Навчально-методичному центрі цивільного захисту та безпеки життєдіяльності.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь