Івано-Франківська селищна рада
Україна, Львівська область, Яворівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Річний звіт селищного голови Ірини Перун

Дата: 27.12.2021 08:33
Кількість переглядів: 1463

Фото без опису


3 грудня Ірина Перун прозвітувала перед депутатським корпусом та громадою про підсумки роботи за рік на посаді голови Івано-Франківської ТГ.

Звіт був детальний та змістовний, з аналітикою, цифрами і фактами. Як зауважила очільниця громади, рік був надзвичайно напруженим, адже він став формотворчим для усіх 33 населених пунктів, які восени 2020-го увійшли до Івано-Франківської ТГ. А це майже 20 тисяч мешканців.
Фото без опису

«Завершився рік нашої з Вами спільної роботи. Дякую усім, хто довірив мені відповідальну місію – головувати в нашій громаді та щоденно працювати над її розвитком. 2021 рік був складним і насиченим, але завдяки цьому ми отримали чимало досвіду, згуртувалися та продовжували щодня змінювати громаду. Цілеспрямована робота дозволила нам забезпечити належне функціонування закладів освіти, культури та медицини, комунального підприємства, покращити їх матеріально-технічний стан, осучаснити інфраструктуру багатьох сіл, й загалом успішно реалізувати заплановане. Я усвідомлюю особисту відповідальність за кожне прийняте рішення, кожний практичний крок. Мешканці нашої громади чекали і чекають від місцевої влади виваженої роботи та позитивних результатів при вирішенні будь-яких питань життєдіяльності громади. Я завжди налаштована на плідну співпрацю та готова до діалогу з кожним, хто бажає зробити щось корисне для свого села чи селища. Я вдячна усім, хто допомагав і допомагає селищній раді розвивати громаду практичними справами, досвідом, конструктивними порадами та об’єктивними зауваженнями. Дякую й тим, хто критикує – завдяки цьому ми вдосконалюємося, виправляємо помилки і продовжуємо рухатись вперед. Вдячна за допомогу депутатам усіх рівнів. У наступному році нас чекає не менше роботи, та запевню, що віддача теж буде максимальною», - резюмувала свій звіт Ірина Перун.

Депутати Івано-Франківської селищної ради роботу очільниці визнали задовільною.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь