Івано-Франківська селищна рада
Україна, Львівська область, Яворівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Меморандум про співпрацю

Дата: 28.01.2022 10:05
Кількість переглядів: 1500

Фото без опису

26 січня голови Івано-Франківської та Новояворівської територіальних громад Ірина Перун та Володимир Мацелюх підписали Меморандум про співпрацю, що сприятиме тісній взаємовигідній спільній роботі.

Документ визначає шляхи співпраці в багатьох напрямках, зокрема в економічній, освітній, спортивній, соціальній та культурній сферах. Окрім того, у забезпеченні права дітей з особливими освітніми потребами.

Особливу увагу приділятимуть галузі охорони здоров’я населення, наданню допомоги та фінансової підтримки медичним закладам під час боротьби із пандемією COVID-19, епідеміями, організації відпочинку громадян в оздоровчих установах, проведенню спільних форумів та ділових зустрічей фахівців з проблем охорони здоров’я.

Фото без опису

Проводитимуть заходи щодо створення максимально сприятливих умов для розвитку та зміцнення співпраці у сферах туризму і спорту, обміну туристичними та спортивними делегаціями, сприяння встановленню ділових зв’язків між організаціями та об'єднаннями, які ведуть спільну діяльність для розвитку туризму та спорту.

Також організовуватимуть спільні заходи з питань екології та охорони довкілля, утилізації твердих побутових відходів, напрацювання та реалізації спільних природоохоронних програм і проектів.

Новояворівська та Івано-Франківська громади зацікавлені у багатосторонньому співробітництві й готові до налагодження зв’язків та розвитку різних форм співпраці, що сприятиме подальшому розвитку господарських та суспільних відносин між громадами та вказаними місцевими радами.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь