Меморандум про співпрацю

Дата: 28.01.2022 10:05
Кількість переглядів: 1597

Фото без опису

26 січня голови Івано-Франківської та Новояворівської територіальних громад Ірина Перун та Володимир Мацелюх підписали Меморандум про співпрацю, що сприятиме тісній взаємовигідній спільній роботі.

Документ визначає шляхи співпраці в багатьох напрямках, зокрема в економічній, освітній, спортивній, соціальній та культурній сферах. Окрім того, у забезпеченні права дітей з особливими освітніми потребами.

Особливу увагу приділятимуть галузі охорони здоров’я населення, наданню допомоги та фінансової підтримки медичним закладам під час боротьби із пандемією COVID-19, епідеміями, організації відпочинку громадян в оздоровчих установах, проведенню спільних форумів та ділових зустрічей фахівців з проблем охорони здоров’я.

Фото без опису

Проводитимуть заходи щодо створення максимально сприятливих умов для розвитку та зміцнення співпраці у сферах туризму і спорту, обміну туристичними та спортивними делегаціями, сприяння встановленню ділових зв’язків між організаціями та об'єднаннями, які ведуть спільну діяльність для розвитку туризму та спорту.

Також організовуватимуть спільні заходи з питань екології та охорони довкілля, утилізації твердих побутових відходів, напрацювання та реалізації спільних природоохоронних програм і проектів.

Новояворівська та Івано-Франківська громади зацікавлені у багатосторонньому співробітництві й готові до налагодження зв’язків та розвитку різних форм співпраці, що сприятиме подальшому розвитку господарських та суспільних відносин між громадами та вказаними місцевими радами.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь