Івано-Франківська селищна рада
Україна, Львівська область, Яворівський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Від початку року працевлаштовано 7221 особу

Дата: 23.06.2022 08:24
Кількість переглядів: 190

 

 

Упродовж 117 днів з часу повномасштабного вторгнення російського агресора на українську землю Львівська обласна служба зайнятості працевлаштувала 4856 осіб. А загалом від 01.01.2022 до 20.06.2022 місцем праці забезпечено 7221 особу, у тому числі 6015 безробітних.

«У середньому щодня завдяки службі зайнятості до трудової діяльності повертається 60 жителів області», – повідомив директор Львівського обласного центру зайнятості Василь Барилюк.

Він зазначив, що у час війни робота кожного – це своєрідна зброя. Адже безробітний переходить в статус працівника, а значить сплачує податки, відповідно наповнюється бюджет, відновлюється економіка краю, є змога підтримувати армію, допомагати хлопцям на передовій. Тому у службі зайнятості роблять усе можливе, щоби безробітні якомога швидше стали до роботи. На це спрямована низка інновацій, зокрема:

– змінені підходи до пошуку прийнятних варіантів роботи для безробітних. Зокрема після перебування в статусі безробітного понад 30 днів підходящим місцем праці вважаються будь-яка пропозиція працевлаштування (деталі – за посиланням https://bit.ly/3O3m89s).

– для субєктів господарської діяльності запроваджена урядова програма, яка передбачає компенсацію витрат з оплати праці за працевлаштування вимушено переміщених осіб у розмірі 6500 грн упродовж двох місяців (інструкція – https://bit.ly/3mY3vYC);

Для ознайомлення з кадровою потребою фірм і компаній діє телеграм-канал Державної служби зайнятості (https://t.me/worknowdcz), шукачі роботи через чат-бот @DCZWorkNowBbot можуть підписатися на розсилку вакансій за регіоном або галуззю, а працедавці – розмістити інформацію про вільні місця праці.

На профілі «Львівська обласна служба зайнятості» у соціальній мережі «Фейсбук» щодня публікується перелік вільних робочих місць і вакантних посад (https://bit.ly/3pZJ7IC). Свіжі пропозиції працевлаштування вміщені на вебсторінці Львівського ОЦЗ (https://lviv.dcz.gov.ua/userSearch/vacancy).

Окрім того, для клієнтів функціонує офіційний телеграм-канал Львівської обласної служби зайнятості @DCZ_Lviv https://t.me/DCZ_Lviv та діють «гарячі» лінії за номерами телефонів (032)245 05 45, +380966825183, аби кожний міг зясувати всі питання у сфері працевлаштування.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь