Безпека під час купального сезону!

Дата: 23.06.2022 09:26
Кількість переглядів: 376

Фото без опису

У спекотну погоду найкращий відпочинок для наших громадян – це відпочинок біля водойм.

Рятувальники вкотре застерігають, відпочивати потрібно тільки виключно у спеціально відведених та обладнаних для цього місцях. Відповідно до розпорядження начальника Львівська обласна державної адміністрації дозволеним місцем для купання у Івано-Франківській громаді є озеро Яворівського національного природного парку в селі Верещиця.

Закликаємо мешканців громади дотримуватися вимог щодо заборони купання на необлаштованих для цього водоймах, а також безпечного поводження під час відпочинку біля води та недопущення вживання спиртних напоїв в місцях традиційного відпочинку.

Оскільки найбільш небезпечний ворог відпочиваючих – це алкоголь, бо під його дією людина втрачає самоконтроль і не може адекватно діяти у випадку небезпеки.

Отож відпочивайте з розумом. І пам’ятайте – відповідальність рятує життя! Дбайте про власну безпеку і у випадку виникнення надзвичайної події негайно телефонуйте до Служби порятунку за номером 101!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь