Івано-Франківська селищна рада
Україна, Львівська область, Яворівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Патронат над дитиною – альтернатива зайнятості!

Дата: 23.08.2022 08:20
Кількість переглядів: 314

Фото без опису

Патронат над дитиною – альтернатива зайнятості!

Цими днями фахівцем Новояворівської міської філії Львівського ОЦЗ спільно з завідувачем відділення Центру надання соціальних послуг Новояворівської міської ради В.Жовнірів та заступником начальника служби у справах дітей Новояворівської міської ради Т.Фульмесом проведено захід для безробітних, метою якого є пошук кандидатів у патронатні вихователі. На семінар в офлайн форматі було запрошено 16 учасників.

Представники Новояворівської міської ради проінформували, що патронат над дитиною – це тимчасовий догляд, виховання та реабілітація дитини в сім’ї патронатного вихователя на період подолання дитиною, її батьками або іншими законними представниками складних життєвих обставин за згодою всіх її членів сім’ї. Також Вікторія Жовнірів та Тарас Фульмес докладно ознайомили безробітних про суть і зміст патронату над дитиною, хто може бути патронатними вихователями, які документи потрібно, щоб стати патронатним вихователем, скільки дітей може бути одночасно влаштовано під патронат, скільки дитина може перебувати в патронатній сім’ї, про оплату послуг із здійснення патронату над дитиною тощо.

Проведення таких заходів значно підвищує обізнаність та допомагає вирішувати питання зайнятості наших клієнтів – шукачів роботи. Якщо ви любите дітей, маєте належні житлово-побутові умови та головне, бажання – допомагати іншим, саме час стати опікуном на деякий час для одного маленького українця!!!

Служба зайнятості й надалі буде працювати в цьому напрямі спільно з відповідними службами, адже кредо діяти заради дітей дуже важливо в теперішньому часі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь