Івано-Франківська селищна рада
Україна, Львівська область, Яворівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Робоча зустріч селищної голови Ірини Перун із заступницею голови Дніпропетровської ОВА Ольгою Горб

Дата: 08.11.2022 08:27
Кількість переглядів: 226

Фото без опису

4 листопада з метою обміну досвідом щодо створення малих групових будинків відбулась робоча зустріч селищної голови Ірини Перун із заступницею голови Дніпропетровської ОВА Ольгою Горб за участі БО «Українська освітня платформа», керівника Служби у справах дітей ЛОВА Володимира Лиса, начальника Служби у справах дітей Івано -Франківської селищної ради Світлани Колодій та керівника відділу соціального захисту та охорони здоров’я Івана Карпи у селі Бірки.

Під час зустрічі присутні оглянули приміщення, благоустрій території та обговорили першочергові завдання для відкриття закладу.

Ольга Горб поділилась успішними кейсами утворення МГБ, розвитку соціальних послуг в області, побудови якісної мережі підтримки дітей та сімей, що опинились у складних житєвих обставинах.

Фото без опису

Відтак, стало більш зрозуміло, в якому напрямку рухатись далі. Попереду ще багато напрацювань, та, сподіваємось, при злагодженій роботі всіх рівнів влади нам вдасться запустити діяльність закладу.

Варто звернути увагу, що Дніпропетровщина - одна з областей, де успішно втілюються проєкти з розбудови мережі малих групових будинків.

Нагадаємо, що малий груповий будинок (МГБ) у селі Бірки є перший на заході України. Тут будуть жити до десяти дітей-сиріт або дітей, позбавлених батьківського піклування, які мають особливі потреби, але можуть бути соціалізовані. За ними доглядатиме спеціальний персонал та вихователі, головною цінністю яких є життя дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування в умовах наближені до сімейних.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь