Робоча зустріч селищної голови Ірини Перун із заступницею голови Дніпропетровської ОВА Ольгою Горб

Дата: 08.11.2022 08:27
Кількість переглядів: 241

Фото без опису

4 листопада з метою обміну досвідом щодо створення малих групових будинків відбулась робоча зустріч селищної голови Ірини Перун із заступницею голови Дніпропетровської ОВА Ольгою Горб за участі БО «Українська освітня платформа», керівника Служби у справах дітей ЛОВА Володимира Лиса, начальника Служби у справах дітей Івано -Франківської селищної ради Світлани Колодій та керівника відділу соціального захисту та охорони здоров’я Івана Карпи у селі Бірки.

Під час зустрічі присутні оглянули приміщення, благоустрій території та обговорили першочергові завдання для відкриття закладу.

Ольга Горб поділилась успішними кейсами утворення МГБ, розвитку соціальних послуг в області, побудови якісної мережі підтримки дітей та сімей, що опинились у складних житєвих обставинах.

Фото без опису

Відтак, стало більш зрозуміло, в якому напрямку рухатись далі. Попереду ще багато напрацювань, та, сподіваємось, при злагодженій роботі всіх рівнів влади нам вдасться запустити діяльність закладу.

Варто звернути увагу, що Дніпропетровщина - одна з областей, де успішно втілюються проєкти з розбудови мережі малих групових будинків.

Нагадаємо, що малий груповий будинок (МГБ) у селі Бірки є перший на заході України. Тут будуть жити до десяти дітей-сиріт або дітей, позбавлених батьківського піклування, які мають особливі потреби, але можуть бути соціалізовані. За ними доглядатиме спеціальний персонал та вихователі, головною цінністю яких є життя дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування в умовах наближені до сімейних.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь