Селищна голова Ірина Перун підписала партнерський договір про співпрацю між Івано-Франківською громадою та Gmina Zamość (Республіка Польща)

Дата: 11.07.2023 12:12
Кількість переглядів: 436

Фото без опису

Селищна голова Ірина Перун підписала партнерський договір про співпрацю між Івано-Франківською громадою та Gmina Zamość (Республіка Польща).

В межах візиту також підписали чотирьохсторонній лист про наміпри Івано-Франківської громади спільно з ґміною Замостя, Збаразькою міською та Лановецькою громадами.

Працюємо над спільним проєктом «Разом за довкілля – покращення системи водопостачання та водовідведення на території Польщі та України» в межах Програми INTERREG NEXT Польща-Україна 2021-2027». Плануємо провести каналізування Івано-Франкового, який досі немає централізованої каналізаційної системи.

Фото без опису

У разі успішного відбору проєкт матиме фінансування ЄС та співфінансування нашої громади.

«Очікуємо плідного співробітництва не тільки в сфері збереження довкілля, а й в напрямку освіти, безпеки, культури та інших галузях. Дякуємо нашим колегам із Польщі за співпрацю та гостинність. Цінуємо наші партнерські стосунки. Разом зможемо більше!» - зазначає очільниця громади.

Дякуємо дружній Польщі за підтримку! 

Працюємо далі…


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь