Івано-Франківська селищна рада
Україна, Львівська область, Яворівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

«єРобота»: 42 учасники планують створити понад сто нових робочих місць

Дата: 15.06.2023 10:37
Кількість переглядів: 50

Фото без опису

«єРобота»: 42 учасники планують створити понад сто нових робочих місць

 

З 8 до 21 травня цього року тривала 8 хвиля розгляду заяв учасників програми «єРобота». За її результатами 42 особи, бізнес-плани котрих розглядала комісія Львівського обласного центру зайнятості, отримають мікрогранти на розвиток або відкриття власної справи.

Схвалені Державним центром зайнятості у 8 хвилі бізнес-проєкти передбачають створення на Львівщині 101 нового робочого місця, зокрема у переробній галузі, сфері постачання електроенергії, газу, пари та кондиційованого повітря, закладах оптової та роздрібної торгівлі, тимчасового розміщування та організації харчування, будівельній індустрії, у медичних установах, транспортній галузі та ін. Майже 49% учасників проєкту останньої хвилів мають вищу освіту, 29% – середню спеціальну. Цього разу найбільше позитивних рішень про надання мікрогрантів отримали жителі Львова – 18 учасників.

Загалом від лютого до 21 травня цього року 288 представників бізнес-кіл (52 юридичних осіб і 236 фізичних осіб-підприємців), а також 49 тих, хто тільки має намір займатися підприємництвом, скористалися грантовою програмою «єРобота». Серед інших регіонів України наша область за кількістю отримувачів грантів лідирує (16% від загальної кількості позитивних рішень).

Подати заявку на отримання мікрогрантів можна на порталі «Дія». Львівський центр професійно-технічної освіти надає онлайн-консультації з аспектів реалізації грантової програми та написання бізнес-плану, а також на платформі ZOOM проводить дводенні семінари (деталі – тут).

Консультаційну підтримку з питань реалізації урядової ініціативи «єРобота» можна отримати у підрозділах Львівського обласного центру зайнятості, на телеграм-каналі ЛОЦЗ, а також у телефонному режимі за номером 096 682 51 83.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь