Івано-Франківська селищна рада
Україна, Львівська область, Яворівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Обґрунтування доцільності закупівлі(Комплект кінцевого обладнання та сучасних сигнально-гучномовних пристроїв — електронна сирена “Блок оповіщення універсальний БОУ")

Дата: 05.12.2023 09:16
Кількість переглядів: 68

Фото без опису

Обґрунтування доцільності закупівлі

Комплект кінцевого обладнання та сучасних сигнально-гучномовних пристроїв — електронна сирена “Блок оповіщення універсальний БОУ" (код- ДК 021:2015:32340000-8: Мікрофони та гучномовці)

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

 

1. Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань: Івано-Франківська міська рада, Адреса: 80070, Львівська область, Яворівський район, смт. Івано-Франкове, пл. Ринок,1, 3.ЄДРПОУ : 34106981

2. Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): Комплект кінцевого обладнання та сучасних сигнально-гучномовних пристроїв — електронна сирена “Блок оповіщення універсальний БОУ" (код- ДК 021:2015:32340000-8: Мікрофони та гучномовці )

3. Ідентифікатор закупівлі (Відкриті торги (з особливостями) ): 
UA-2023-12-05-012450-a.

4. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

Законодавством України визначено, що оповіщення та інформування є невід’ємною складовою захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій. Відповідно до Кодексу цивільного захисту України, забезпечення своєчасного оповіщення та інформування населення про загрозу  або виникнення надзвичайних ситуацій техногенного,  природного характеру та в особливий період віднесено до компетенції органів виконавчої влади та місцевого самоврядування. Оповіщення та інформування  населення особливо є  актуальним в умовах воєнної загрози. Оповіщення про загрозу або виникнення надзвичайних ситуацій забезпечується, зокрема, шляхом функціонування автоматизованих систем централізованого оповіщення. За допомогою існуючої системи в громаді проводиться оповіщення близько 22%  загальної кількості населення громади. Система оповіщення забезпечує: передачу сигналу „Увага всім!” за допомогою  електросирен та спеціальних гучномовних систем (електронних сирен); передачу з облдержадміністрації мовних сигналів оповіщення населення та інформації з питань цивільного захисту.

 

5. Обґрунтування обсягів закупівлі : Предметом закупівлі є Комплект кінцевого обладнання та сучасних сигнально-гучномовних пристроїв — електронна сирена “Блок оповіщення універсальний БОУ" (код- ДК 021:2015:32340000-8: Мікрофони та гучномовці). Товар закуповується відповідно до затвердженої рішенням №4890 від 27.12.2023 року чергової сесії VІIІ демократичного скликання Івано-Франківської селищної ради затверджено «Місцева автоматизована система централізованого оповіщення про виникнення загрози або виникнення надзвичайних ситуацій та інформування населення, осіб керівного складу місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, а також чергових (диспетчерських) служб підприємств, установ та організацій на території Івано-Франківської територіальної громади Яворівського району Львівської області».

 

6. Розмір бюджетного призначення погоджений на 2023 рік: 1 591 589,00 гривень.

7. Обґрунтування розміру бюджетного призначення:  

Фінансування напрямків діяльності та заходів визначених Програмою, проводиться за рахунок коштів бюджету громади ( 1 591 589,00 грн.)

8. Очікувана вартість предмета закупівлі становить: 1 591 589,00 гривень.

9. Обґрунтування очікуваної ціни закупівлі :  Очікувана вартість предмета закупівлі розраховано відповідно до Примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі затвердженої Міністерством розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 № 275. При визначенні очікуваної вартості предмету закупівлі взято за основу для розрахунку цінові пропозиції постачальників. Очікувана вартість  включає окрім ціни товару затрати на доставку до населених пунктів у старостинських округах.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь