ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ПРОВЕДЕННЯ ГРОМАДСЬКИХ СЛУХАНЬ(c. Середній Горб)

Дата: 03.07.2024 15:56
Кількість переглядів: 53

Фото без опису

   Івано-Франківська селищна рада повідомляє про оприлюднення Детального плану території по зміні цільового призначення земельної ділянки площею 0,25га кадастровий номер 4625885200:06:000:0586 в землі для ведення садівництва на території Івано-Франківської територіальної громади біля с.Середній Горб Яворівського району Львівської області визначити виконавчий комітет Івано-Франківської селищної ради гр. Воротило Юрію Михайловичу.

      Даний ДПТ розроблений на підставі рішення сесії Івано-Франківської селищної ради № 5103 від 07.06.2024р. Громадське обговорення даного детального плану території проводиться з 07.07.2024р. по 07.08.2024р. Пропозиції подаються у письмовій формі у вказаний термін до Івано-Франківської селищної ради за адресою: 81070 Львівська обл., Яворівський р-н, смт.Івано-Франкове, пл.Ринок, буд.1, тел. 0359-33444, e-mail:   i-fsr@ukr.net, веб-сайт https://if-gromada.gov.ua/Про проведення громадських слухань громаду Івано-Франківської ТГ Яворівського району Львівської області буде повідомлено додатково через старосту Лозинського старостинського округу та через веб-сайт https://if-gromada.gov.ua/.

Фото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь