ПОКРИЩУК Владислав Юрійович

Дата: 18.07.2024 11:45
Кількість переглядів: 59

Фото без опису

ПОКРИЩУК Владислав Юрійович

15.07.1997-26.12.2023

 

Головний сержант, старший оператор групи спеціального призначення ССО.

Владислав народився та проживав у Івано-Франковому. У 2012 р. закінчив 9 класів Івано-Франківської СЗШ і в цьому ж році вступив до Барського гуманітарно-педагогічного коледжу ім. М. Грушевського за спеціальністю видавнича справа та редагування.

Після закінчення коледжу служив за контрактом у прикордонній комендатурі швидкого реагування м. Великі Мости, а згодом - оператором повітряної розвідки відділу прикордонної служби «Краківець» 93-го прикордонного загону.

Після закінчення контракту працював водієм-інкасатором ПриватБанку. Був життєрадісним, відважним, харизматичним… Йому було лише 26.

В перший день великої війни Влад відразу пішов до війська, став до лав 80-ої ОДШБр. Захищав країну в районі Баштанки Миколаївської області, згодом на Сході - Лисичанськ, Бахмут, Купʼянський напрям у складі Сил спеціальних операцій.

За неповні два роки війни він кілька разів зміг приїхати додому, побачити найрідніших, потішити маму улюбленими квітами та обіймами, - цього ніколи не соромився робити навіть на людях. А за пів року до загибелі одружився.

Тієї фатальної грудневої ночі загибель сина мама нашого Воїна відчула крізь сон... Загинув Влад 26 грудня 2023 року від мінометного обстрілу, боронячи Харківщину.

Наш захисник був прекрасною людиною, люблячим сином та чоловіком, сміливим та справжнім патріотом, що боронив рідну землю.

В Героя залишились мама Мирослава, дружина Соломія, бабусі Ганна та Галина, батько Юрій, дядько Петро з сімʼєю, вітчим Володимир,  племінниці та батьки дружини Соломії.

 

Місце поховання: селище Івано-Франкове


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь