ЄЗЕРСЬКИЙ Мирон Богданович

Дата: 01.08.2024 13:58
Кількість переглядів: 41

Фото без опису

ЄЗЕРСЬКИЙ Мирон Богданович

07.01.1982-05.04.2022

Солдат-доброволець 24-ої ОМБр мотопіхотного батальйону

Народився Мирон у селі Зелів. Навчання розпочав у Домажирській загальноосвітній школі, а з 1990 року навчався в Ясниській загальноосвітній школі. 5 серпня 2006 року одружився. Разом з сім’єю проживав у селі Буда.

Мирон не був професійним військовим, але вже 25 лютого він прийшов у військкомат. Спершу через брак досвіду його не взяли до війська. Та це була не єдина спроба. Мирон відчував обовʼязок – захищати країну, дружину, дітей. Врешті – став старшим солдатом нашої 24-ої ОМБР.

Він наполегливо вчився, щоб бути корисним на перодовій. Не сумнівався, що лише там, на нулі, зможе подбати про сімʼю найкраще.

Усі, хто знали Мирона, відзначають його скромність, щирість, доброту та справедливість. Це людина, яка завжди спішила на допомогу. Був добрим порадником, чудовим батьком та хорошим чоловіком. Для своїх батьків був справжньою опорою та підтримкою. Односельчани пам'ятають Мирона як справжнього християнина.

Загинув наш захисник під час артобстрілу в м. Попасна Луганської області.

У Героя залишилися дружина Вікторія, син Денис, донька Діана, матір Галина Іванівна та батько Богдан Іванович. Був посмертно нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня та орденом «Хрест Хоробрих» за героїчний вчинок від Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного.

Поховали Героя у селі Ясниська.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь