ГЛАДКИЙ Мирослав Ігорович

Дата: 01.08.2024 14:01
Кількість переглядів: 41

Фото без опису

ГЛАДКИЙ Мирослав Ігорович

03.04.1979-05.01.2024

 

Солдат Інженерно-саперного взводу 214 спец-батальйону OP FOR

Житель села Дубровиця. Народився в села Грусятичі Жидачівського району. Мирослав - найстарший син із 12 дітей багатодітної сім’ї. У 1994 році закінчив Грусятицьку 9-тирічну школу та вступив до Ходорівського ВПУ. В мирний час був вправним майстром-зварником. Строкову службу проходив у льотних військах у м. Острог.

Доля завела Мирослава на Яворівщину, де створив сім’ю з дружиною Іриною у селі Ясниська, привів на світ двох донечок – Мар’яну 2002 р.н. і Анну 2005 р.н.

У 2014 році життєва стежина привела Мирослава у с. Дубровицю, де поєднав своє життя із Марією, яка народила йому довгоочікуваного синочка Захара 2016 р.н. Впродовж 10 років у селі Дубровиця та околицях знали його «золоті руки», цінували як майстра, пишалися своїм воїном.

Призваний на військову службу 05.05.2022 року механіком-водієм інженерно-позиційного відділення Інженерно-саперного взводу 214 спец-батальйону OP FOR, з 27 липня 2022 року постійно перебував в районі Бахмуту.

Загинув 5 січня 2024 року у навечір’я Богоявлення поблизу населеного пункту Богданівка Бахмутського району Донецької області.

Відзначений почесним нагрудним знаком «Золотий хрест» за підписом Головнокомандувача Збройних Сил України Валерія Залужного та  нагрудним знаком “Хрест хоробрих”(посмертно).

В Мирослава залишились батьки Катерина Йосипівна та Ігор Андрійович, дружина Марія, троє дітей, 8 братів і 3 сестри, бабуся Марія.

Поховали Героя у селі Ясниська.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь